Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Medya ve Videolar » Çocuklar İçin YouTube Kids Android
Çocuklar İçin YouTube Kids Android

Çocuklar İçin YouTube Kids Android


Çocuklar İçin YouTube Kids Android

Android için YouTube Kids, çocuklar için güvenli ve eğlenceli bir deneyim sunmak için tasarlanmış bir uygulamadır. Uygulama, çocukların zevklerine ve yaşına uygun içerikleri keşfetmelerine ve izlemelerine olanak sağlar. YouTube Kids, çocukların kendi seçimleriyle YouTube'da harika bir deneyim yaşamalarını sağlamak için tasarlanmıştır.

Uygulama, çocukların çevrimiçi video izleme deneyimini geliştirerek güvenlik ve kişisel veri korumasının ön planda tutulmasını sağlar. YouTube Kids, çocukların YouTube'da keşfetmek istediği, ancak deneyimlerinin güvenli olduğundan emin olmak için müdahale etmek istedikleri içerikleri aralarından seçmelerine olanak sağlar. Uygulama, çocukların kendi seçimleriyle YouTube'da harika bir deneyim yaşamalarını sağlamak için tasarlanmıştır.

Uygulama, ebeveynlerin çocuklarının YouTube'da hangi türlerde içerikleri keşfettiğini kontrolünü elinde tutmalarına yardımcı olur. Çocuklar, uygulama içinde çocuklarının yaşına ve zevklerine uygun olarak özel olarak seçilmiş videolar ve kanalları bulabilirler. Ebeveynler, çocuklarının YouTube'da zaman geçirdikleri süreyi sınırlayabilir ve YouTube Kids uygulamasının çeşitli özelliklerini kontrol edebilir.

YouTube Kids Android, çocukların keşfettiği içeriğin kontrolünü elinde tutmak için ebeveynlerin ihtiyacı olan kontrolü sağlayan güçlü bir uygulamadır. Uygulama, çocukların zevklerine ve yaşına uygun içerikleri keşfetmelerine ve izlemelerine olanak sağlar. YouTube Kids, ebeveynlerin çocuklarının YouTube'da keşfettiği içerikleri kontrol etmelerine ve onlara güvenli ve eğlenceli bir deneyim yaşatmalarına yardımcı olur.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 6.40.3

Çocuklar İçin YouTube Kids Android

Çocuklar İçin YouTube Kids Android

Çocuklar İçin YouTube Kids Android

[80,12 Mb] (İndirme: 1)
youtube-kids.apk


Reyting:

Kategori: Medya ve Videolar
Gösterim: 563
 
Tarih 17-11-2021, 01:06
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: