Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » Adımlarınıza Steppy Pants İle Dikkat Edin
Adımlarınıza Steppy Pants İle Dikkat Edin

Steppy Pants APK Oyun icon


Adımlarınıza Steppy Pants İle Dikkat Edin

Bir yürüyüş simülatörü ne kadar eğlenceli olabilir? Lütfen bu soruya cevap vermeden önce Steppy Pants oyununu bir kez oynayın ve sonra cevap verin. Oyun en gerçekçi yürüyüş simülatörü olarak şimdiden bir milyondan fazla kişinin gönüllerinde taht kurmuş durumda. Oyunda bulunan birbirinden farklı ve eğlenceli karakterler ile zevkli bir yürüyüş yolculuğuna çıkacak zamanın nasıl akıp geçtiğini hissetmeyeceksiniz.

Oyunda yüksek puan yaparak arkadaşlarınla yapacağın yarışlarda bir adım önde olabilirsin. Oyunu oynarken yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağının garantisini veren yapımcılar çok farklı durumlarda çok farklı tepkiler veren müthiş eğlenceli bir oyun yaratmayı başarmışlar. Oyunda sizi engellemeye çalışan pek çok unsur bulunmakta. Bunlardan hınzır insanlar, kaldırım taşları ve dikkatsiz sürücüler sadece bir kaçı. Sokakta yürümenin ne kadar eğlenceli olduğunu hatırlatmaya çalışan yapımcılar gerçekten çok iyi iş başarmış gözüküyor. Hemen her Android platformunda başarıyla çalışan oyun için çok düşük kapasitedeki telefonlar bile yeterli olabiliyor.

Oynarken eğlenebileceğiniz arkadaşlarınız ile tatlı bir rekabete girebileceğiniz oyun için yapanız gereken tek şey oyunu indirip kurmak. Oyun içi reklamların rahatsız etmeyecek düzeyde olması oyundan alacağınız zevki ikiye katlıyor. Oyun ayrıca aynı konsollarda olduğu gibi kameranızdan sizin oyun esnasındaki durumunuzu selfie çekerek saklayabiliyor. Bu en eğlenceleri anları arkadaşlarınızla paylaşabilir ya da istemezseniz bu servisleri engelleyerek sinirden ağladığınız anları sadece kendinize saklayabilirsiniz. Bu eğlenceli oyunu apk oyun indir diyerek habersiz olan arkadaşlarınızın da oyun hakkında bilgi edinmesini sağlayabilirsiniz.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.1.1

Steppy Pants APK Oyun icon Steppy Pants APK Oyun icon



Adımlarınıza Steppy Pants İle Dikkat Edin

[87,72 Mb] (İndirme: 25)
Steppy-Pants.apk


Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Klasik Oyunlar
Gösterim: 1 479
 
Tarih 7-05-2018, 20:38
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: