Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » Sky Zoo Safari APK Oyunu!
Sky Zoo Safari APK Oyunu!

Rodeo Stampede Sky Zoo Safari APK icon


Sky Zoo Safari APK Oyunu!

Sonsuz bir maceranın içinde kendinizi bulacağınız Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari oyunu ile hayvanat bahçesinin sakinleriyle zaman hızla akacak. Vahşi eğlenceyi dört ayaklı hayvanların sırtında hızla ödülleri toplarken engelleri aşarak izdiham dolu maceraya katılmanın heyecanını yaşayacaksınız. Oyunda ayılar, aslanlar, kaplanlar, bufalo, fil, deve kuşu ve daha pek çok hayvanla rodeo yıldızlarının yaşadığı heyecanın oyun sayesinde sizler de tecrübe edeceksiniz. Sıkılmadan oynanacak bir oyun arıyorsanız ve sürükleyici sonsuz macerası ile bağımlısı olacağınız süper, sıra dışı bir oyundur.

Oyunun ana temasında bir rodeocu olarak safari turuna çıkacak ve vahşi bir izdihamın içinde yabani hayatın zorluklarını aşarak, egzotik ve vahşi hayvanların sırtında büyük skorlar elde etmeye çalışmak olacaktır. Oyunda ayrıca ziyaretçilerden gelen gelirle büyük bir hayvanat bahçesini yönetme görevi de size düşecek. Rodeo ve safari maceranızda çeşitli büyüklüklerde olan hayvanları yakalayarak hayvanat bahçenizi büyüterek hem gelir toplayacaksınız hem de ziyaretçilerinizi arttıracaksınız. Sky hayvanat bahçesinde ayrıca karakterinizin giymesi için çeşitli koleksiyonlar da oluşturmanız gerekecektir. Toplayacağınız puanlarla koleksiyonlarınızı seçerek giyim ve şapkalardan oluşacak bu koleksiyon zevkinize ziyaretçilerinizi hem hayran bırakabilecek hem de ziyaretçi sayınızı arttırabileceksiniz.

Hayvanlar aleminde yapacağınız bu heyecanlı, aksiyon ve keyif dolu safari macerası oyununu apk oyun indir özelliği ile cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek bu popüler oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun oldukça trend bir oyun olup, bol yıldızlı olarak oyun listelerinde zirveyi oynamaktadır. Sıkıcılıktan uzak, dolu dolu zengin görsel efektleri, rodeo heyecanı, safari macerası ve bir hayvanat bahçesi yöneticisi olma keyfi ile oyun bambaşka bir bağımlılıkla oynanan, çok sevilen ve oyunculardan tam not alan macera oyunları arasında yer almaktadır. Vahşi yolculukta sizleri bekleyen daha çok sürpriz ve vahşi yaratıklarla da karşılaşacağınız heyecanlı maceralar da sizleri bekliyor olacak!
Android Sürümü: 4.4 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.15.0

Rodeo Stampede Sky Zoo Safari APK icon Rodeo Stampede Sky Zoo Safari APK icon

Sky Zoo Safari APK Oyunu!

[90,97 Mb] (İndirme: 12)
Sky-Zoo-Safari.apk


Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Klasik Oyunlar
Gösterim: 1 596
 
Tarih 24-03-2018, 00:27
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: