Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Dövüş Oyunları » Dövüş Oyunu Shadow Fight 3 Apk
Dövüş Oyunu Shadow Fight 3 Apk

Shadow Fight 3 apk oyun indir icon


Dövüş Oyunu Shadow Fight 3 Apk

Shodow Fight 3, dövüş oyunlarında profesyonel bir çalışmadır. Basit dövüş oyunlarından çok çok üstün özelliklere sahip bu iki kişilik karşılıklı dövüş oyununda, ayrıntılı ve etkileyici grafik özelliklerini ve etkileyici dövüş tekniklerini bulabilirsiniz. Gerçek karate tekniklerini bulabileceğiniz bu oyunda, karakterlerde sıra dışı özellikler de vardır. Apk oyun indir seçenekleri içerisinde iki kişilik karşılıklı dövüş kategorisinin en kaliteli çalışması olan Shodow Fight 3 oyunu, eğlencenin doruğuna çıkarıyor. Elinizden bırakamayacağınız bir oyun... Andoid cihazlarda bilgisayara karşı etkili dövüş tekniklerini çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Android oyun seçenekleri içerisinde dövüşlü oyunlar içerisinde en çok tercih edilen oyundur. Karakterler ayrıntılı ve gerçekçi özelliklere sahiptir.

Hareketler fizik kurallarına uygun ve gerçekçidir. Bu özellikleriyle keyif veren ve zengin dövüş tekniklerinin sergilendiği bir çalışmadır. Oyuncu seçebildiğiniz bu oyunla, etkili dövüş seçeneklerini kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Bütün dövüşçülerin kendine özgü dövüş stili var. Bu nedenle her dövüşçüde ayrı bir zevk alacaksınız. Güzel bir oyun oynamak istiyorum, diyorsanız bu oyunu indirmelisiniz. Etkili seçenekleriyle tercih edilen bu oyunla eğlencenin doruğuna çıkın.

"Apk oyunlar" içerisinde görsel özellik bakımından ve oyun kalitesi bakımından birçok oyundan üstün özelliklere sahip olan bu oyun, uzun süre zevkle oynanabilecek özelliklere sahiptir. Perspektiften oynanan oyunlar içerisinde en kaliteli özelliklere sahip olan bu oyunla istediğiniz oyun heyecanını bulabilirsiniz. Üç boyutlu etkileyici karakterlerin özel hareketleri ve özellikleri, oyuna ayrı bir heyecan katıyor.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.29.1

Shadow Fight 3 apk oyun indir


Shadow Fight 3 3D apk oyun indir




Reyting:

Kategori: Dövüş Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 3 012
 
Tarih 4-09-2022, 17:33
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: