Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Müzik ve Ses » Muud Müzik Telefona İndir
Muud Müzik Telefona İndir

muud müzik android indir icon


MUUD Müzik Orijinal Android Uygulaması

TTNET kullanıcıları için yapılmış "müzik dinleme" Android uygulamasıdır.

TURKCELL’in kullandığı fizy android uygulaması, VODAFONE’nun kullandığı Spotify Mobil müzik uygulamaları gibi kullanabileceğiniz yeni çıkan bir müzik dinleme uygulamasıdır.

"Türk Telekom" tarafından yayınlanan yeni Android uygulaması "Muud Müzik Mp3" dinleme ve indirme ile sınırsızca dinleme yapabilmeniz için abone olma seçeneği sunmaktadır. Aylık abone olmadan da kullanabileceğiniz uygulama ile yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı en iyi kalitede dinlemenize olanak sunmaktadır. Aylık abone olanlara 250 adet mp3 indirme hakkı veren uygulama ile çevrimdışı iken bile dinleme olanağı sağlamaktadır.

Muud apk uygulaması ile en popüler şarkıları, en yeni ve güncel albümleri, sanatçılara ait haberleri, etkinlikleri, şarkı türlerine ve modlarına göre hazır çalma listeleri ise ana sayfada her dakika sizler için yenileniyor. Müziğe dair aradığın her şeyi buradan kolayca takip etme imkanı sağlamaktadır.

Kendinize özgü listeler oluşturabilir, aradığınız mp3 parçalarını arama seçeneğinden hemen bulabilirsiniz. Şu an için yeni olduğundan bazı sorunlar ile karşılaşabileceğinizden ileride bunların düzeltileceğini değerlendirmekteyiz.

Detaylı Bilgi İçin: www.muud.com.tr
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 5.0.5

muud müzik telefona indir muud müzik ücretsiz indir

Muud Müzik Telefona İndir

[30,5 Mb] (İndirme: 145)
Muud-Muzik.apk


Reyting:

Kategori: Müzik ve Ses
Gösterim: 3 404
 
Tarih 16-12-2020, 20:05
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: