Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Futbol Oyunları » Yeni eFootball PES 2023 Konami Mobil İndir
Yeni eFootball PES 2023 Konami Mobil İndir

Yeni eFootball PES 2023 Konami Mobil İndir


eFootball™ 2023 (PES) sonunda beklenen Mobil Futbol oyununu yayınladı.

Bu güncellemeyi yüklemek için yaklaşık olarak 2.9 GB boş alan gerekecek, bu nedenle indirmeye başlamadan önce lütfen cihazınızda yeterli alan bulunduğundan emin olun. Dosyanın boyutunu düşünecek olursak bu güncellemeyi indirmek için Wi-Fi ağı kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederiz.

eFootball PES 2023 Konami Mobil, futbol sevenlerin dünya çapında uygulamayı kullanmasını sağlayan mükemmel bir oyun. Oyun, dünyanın en iyi takımlarını, takımların ünlü futbolcularını ve turnuvalarını sunuyor. Oyun, ayrıca, gerçekçi grafikler, sürükleyici müzikler ve gerçekçi sesler ile kullanıcıların kendilerini gerçek bir stadyumda bulmalarını sağlıyor. Oyun, aynı zamanda, arkadaşlarınızla rekabet etmek için online oynayabileceğiniz özellikler de sunuyor.

Konami tarafından geliştirilen eFootball PES 2023 Konami Mobil, Android ve iOS cihazlar için kullanılabilir ve Google Play Store ve App Store'da indirilebilir. Uygulama, dünya çapında futbol sevenlerin kendi takımlarını oluşturmasına, takımlarını yönetmesine ve daha fazlasına izin veriyor. Oyuncu, takımını seçerek, dünya çapında turnuvaların katılımını sağlayabiliyor. Takımını seçerek, oyuncu ayrıca takımının ünlü futbolcularını, formasını ve birçok diğer özelliği de düzenleyebiliyor.

eFootball PES 2023 Konami Mobil, futbol sevenlerin oyun deneyimini geliştirmek için çok sayıda özellik sunuyor. Oyun, birçok farklı turnuva seçeneği, gerçekçi ortamlar ve takımlar arası rekabet içeren bir modu sunuyor. Oyun, ayrıca, oyunculara yüksek derecede personalize kontroller, özelleştirilebilir karakterler ve daha fazlasını sunuyor.

Oyun, sosyal medya ağlarında tutkulu futbol sevenleri hedefleyen ekstra özellikler de içeriyor. Konami, futbol sevenlerin oyunu daha da eğlenceli hale getirmek için, çeşitli sosyal etkinlikler düzenliyor. Bu etkinlikler, oyuncuların arkadaşlarıyla rekabet etmesini ve oyunu daha eğlenceli hale getirmesini sağlıyor.

eFootball PES 2023 Konami Mobil, futbol sevenlerin dünya çapında uygulamayı kullanmasını sağlayan mükemmel bir oyun. Oyun, gelişmiş grafikler, sürükleyici müzikler ve gerçekçi sesler ile kullanıcıların kendilerini gerçek bir stadyumda bulmalarını sağlıyor. Oyun, aynı zamanda, arkadaşlarınızla rekabet etmek için online oynayabileceğiniz özellikler de sunuyor. Oyun, sosyal medya ağlarında tutkulu futbol sevenleri hedefleyen ekstra özellikler de içeriyor. Konami tarafından geliştirilen eFootball PES 2023 Konami Mobil, Android ve iOS cihazlar için kullanılabilir ve Google Play Store ve App Store'da indirilebilir. Bu mükemmel oyunu indirmek ve futbol dünyasında eğlencenin tadını çıkarmak için hemen şimdi indirin.

NOT: PES 2023 Apk Oyununu İndirip kurduktan sonra yaklaşık 2,9 Gb güncelleme yapacağından lütfen Wifi ile bağlantısı ile güncelleme yapınız!
Android Sürümü: 7.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 8.0.0




Yeni eFootball PES 2023 Konami Mobil İndir


[56,9 Mb] (İndirme: 126)
eFootball-PES-2023.apk


[95,08 Mb] (İndirme: 64)
efootball-pes.apk


[74,63 Mb] (İndirme: 67)
pes-2020.apk


[26,71 Mb] (İndirme: 865)
PES-2018.apk


Reyting:

Kategori: Futbol Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 13 381
 
Tarih 5-09-2023, 15:53
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: