Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Strateji Oyunları » Lords Mobile
Lords Mobile

Lords Mobile


Lords Mobile

Android oyunlar arasında favoriniz strateji oyunları ise, size tavsiye edebileceklerimizden birisi kesinlikle Lords Mobile olacaktır. Dünya genelinde 35 milyon oyuncu tarafından sevilerek oynanan Lords Mobile stratejik planlara dayanan bir savaş oyunu olarak bilinir.

En yeni gerçek zamanlı oyun olan Lords Mobile, büyük bir kaosun içinde olan dünyada kendinizi ve krallığınızı korumanız amacını taşımaktadır. Yapmanız gereken öncelikle imparatorluğunuzu oluşturmak, birbirinden güçlü kahramanları bir araya getirerek güçlü bir birlik kurmak ve diğer imparatorlukları yenerek topraklarınızı genişletmek olacaktır.

Çok oyunculu bir strateji oyunu olan Lords Mobile, kendinize müttefik de bulabileceğiniz bir oyundur. Ne kadar yanınızda olan birlik bulursanız o kadar güçlü olur ve önünüzü açarsınız. Dünyanın birçok yerinden kişilerle oynayabileceğiniz Stratejik Android oyunda oldukça kaliteli görsele ve 3D savaş görüntülerine de yer verilmiştir. Bu sayede kendinizi gerçekten savaşın içinde gibi hissedebilirsiniz.

Dünya haritası üzerinde ilerleyerek yaptığınız savaşların sonucunda elinize geçen özel hazinelerle imparatorluğunuzu daha da büyütebilirsiniz. Her kazancınızla birlikte elinizdeki yapıları yükseltebileceğiniz Lords Mobile oyununda imparatorluğunuzu kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Yakaladığınız rakiplerinizi hazırladığınız hapishanelerde tutabileceğiniz gibi onları serbest bırakmak için fidye de alabilirsiniz. Lords Mobile oyunu sayesinde dünyayı fethetmek ve her şeyin sahibi olmak sizin elinizde.

Her türlü telefon ve tabletten sorunsuz şekilde oynayabileceğiniz Lords Mobile oyunu için sitemizi de ziyaret edebilir ve oyunu APK olarak indirebilirsiniz.

NOT: Oyun boyutu yaklaşık 300 MB olup mobil cihazınızda boş alan olmasına dikkat ediniz.
Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.43




Lords Mobile

[0 b] (İndirme: 91)
Lords-Mobile.apk


Reyting:

Kategori: Strateji Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 4 522
 
Tarih 10-05-2021, 19:26
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorumlar (1)
Kullanıcı çevrimdışı Engin 21 May 2017 00:31
harika oyun ya...
Alıntı yap  Bildir        1
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: