Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Apk Oyun İndir » Skylanders Battlecast
Skylanders Battlecast

Skylanders Battlecast


GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4.0 ve üzeri

Skylanders Battlecast

Kağıt oyunlarından hoşlananlar için hazırlanmış olan Skylanders Battlecast, keyifli vakit geçirmeniz için size sunulmuş bir oyundur. Skylanders karakterleri ile oynanan bu oyunda kötü adamlara karşı mücadele veriyorsunuz.

Kaos ortamına karşı mücadele edilen Skylanders Battlecast oyununda en sevdiğiniz karakteri seçebiliyorsunuz. Ancak dikkatli olmalısınız. Savaş alanlarında kazanan taraf olmak istiyorsanız, en güçlü karlardan yana seçiminizi kullanmalısınız.

Android oyunlar arasında en sevilenlerden biri olan Skylanders Battlecast, sanal kartlar satın alarak oynanabilecek bir oyun. Tabii bu kartları illa sanal ortamda almanız gerekmiyor. Gerçekte de satın alabileceğiniz bu kartları oyuna tarattığınız takdirde Skylanders Battlecast oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Skylanders Battlecast oyununda ister bireysel olarak istenirse bir rakiple karşılıklı online olarak oynanabilmektedir. Bu Android oyun dünya genelinde online olarak tercih edilen en eğlenceli oyunlardan birisidir.

Çevrimiçi oynayabileceğiniz Skylanders Battlecast oyununda mücadeleleri kazanan taraf siz olursanız sürpriz bonuslar kazanabilirsiniz. Oyunun etaplarında kaydederek ilerleyebilirsiniz. Mücadelelerde kazanan siz olursanız sonunda şampiyonluk sizi bekliyor olacak.

Android oyunu olan Skylanders Battlecast, farklı rauntlardan oluşan ve karşı takımlarla mücadele edebileceğiniz bir oyundur. Oyunun ortak amacı ise oyunda size sunulan büyüleri ve karakterleri kullanarak rakiplerinizi yenmektir.

Android oyunları arasında en sevilenlerden biri olan "Skylanders Battlecast" oyununu Apk olarak da indirebilir ve bu renkli dünyada sizde yerinizi alabilirsiniz. İster bireysel olarak etapları aşabilir, isterseniz online olarak bütün arkadaşlarınıza kafa tutabilirsiniz.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.4.1185

Skylanders Battlecast

Skylanders Battlecast

Skylanders Battlecast
Skylanders Battlecast

[0 b] (İndirme: 41)
Skylanders-Battlecast.apk


Reyting:

Kategori: Apk Oyun İndir / Kart Oyunları
Gösterim: 2 402
 
Tarih 22-10-2016, 14:01
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: