Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Android Keskin Nişancı Gameloft Oyunu
Android Keskin Nişancı Gameloft Oyunu

Android Keskin Nişancı Gameloft Oyunu


Sniper Fury Keskin Nişancı Android Oyunu

Barış ve diplomasi için çok geç. Artık savaş zamanı. Bu savaşta kötüleri yok etmek için size ihtiyaç var. Oyun keskin nişancılık üzerine kurulu “Gameloft” Android oyunudur. Elinizi korkak alıştırırsanız kötüler kazanabilir. İyilerin kazanması için eliniz tetikte olsun. Yoksa “kötülerin kazanması için iyilerin seyirci kalması yeterlidir” sözü gerçek olur. Bu Apk oyun indir bir 3 Boyutlu FPS tarzı oyun olup, görselliği, ses efektleri ile sizi kendine hayran bırakacaktır.

Sniper Fury apk oyununda 130'dan fazla aksiyon görevi , yakın gelecekteki şehirlerin gökdelenlerinden egzotik mekanlara götürecek inanılmaz 3B grafikler, askerler, zırhlı araçlar, hava birimleri ve bir sürü düşman sınıfı, gelecek nesil "mermi süresi" efektleri keskin nişancının her mükemmel kafadan vuruşunu yakalıyor, kum fırtınası, tipi, sağanak ve diğer zengin hava efektleri gibi birçok oyun özelliği mevcut olup sizleri sihirli Gameloft dünyasına bekliyor.

Keskin Nişancı Android oyununda tüfeklerini, saldırı silahlarını, raylı ve çok gizli silahları ateşle, askeri cephaneliğini yükseltmek için bileşenler topla, silahların için benzersiz kişiselleştirmeler uygula.

Gameloft Android Oyunlarında, PvP çok oyunculu modunda diğer oyuncuların savunmalarını kırıp kaynaklarını çal ve yine PvP çok oyunculu modunda ganimetini kaptırmamak için güçlü bir manga oluştur.
Beklediğin güçlü, görüntüsü harika 3B FPS keskin nişancı oyunu burada. Savaşa katıl ve öldürmek için sık! Özel kuvvetlerdeki askeri görevli olarak olağanüstü grafiklerle işlenmiş muhteşem kafadan vuruşları sırala, becerilerini geliştir, silahlarını yükselt ve kişiselleştir. Saldırıyı hazırla ve bu işi başlatanları öldürmeye hazır ol. Özel PVP modumuzda çok oyunculu oyunu dene. Savaş aksiyonuna katıl, oyunu oylamayı ve beğenirsen arkadaşlarınla paylaşmayı unutma.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.4.0n






Android Keskin Nişancı Gameloft Oyunu

[0 b] (İndirme: 313)
Sniper-Fury.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Nişan ve Atıcılık Oyunları
Gösterim: 3 956
 
Tarih 29-04-2016, 14:09
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: