Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Atari Oyunları » Dünyada Kal! Mobil Android Oyunu İndir
Dünyada Kal! Mobil Android Oyunu İndir

Dünyada Kal! Mobil Android Oyunu İndir


Dünyada Kalma Oyunu

Android yüklü cihazlar için yapılmış ufak ama eğlenceli bir oyun daha...
Dünyada Kal Android oyunu bir anda herkesin cihazında gördüğü oyunlar gibi hızlı yayılacak tarzda minik boyutu ve özgün yapısı ile sizleri kendine hayran bırakacaktır.

Dünyada Kal apk oyununu kurduktan sonra oynamak oldukça kolaydır. Oyuna başlar başlamaz kullanımı ve anlaşılır bir oyun olduğunu hemen göreceksiniz. Bu yeni Dünya oyununda gayeniz, dünyaların etrafında dönen topu bir sonraki dünyaya başarılı bir şekilde ulaştırmak. İsteğe bağlı olarak ilk dünyaya veya uzaktaki dünyaya topu gönderebilirsiniz. Topları fırlatmak için ekrana dokunmanız yeterlidir. Parmağınız ile dokunma işlemini gerçekleştirdikten sonra dünya üzerinde dönen top dokunma işleminden sonra hangi doğrultuda ise o yönde gidecektir. Bundan dolayı dünyanın dönmesine ve topun diğer dünyaya doğru bakmasına dikkat ediniz.

Adından da anlaşılacağı gibi topun dünyada kalması için elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Süreli olan oyunda topu bir sonraki dünyaya geçirmek için acele edin. Süre bitmeden dünyadan dünya top gezdirme oyununda herkese bol şans...
Android Sürümü: 2.3 ve üzeri


Dünyada Kal! Mobil Android Oyunu İndir

[5,29 Mb] (İndirme: 135)
Dunyada-Kal.apk


Reyting:

Kategori: Atari Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 2 932
 
Tarih 29-03-2015, 01:39
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: