Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Çocuk Oyunları » Barbie Giydirme Android Oyun İndir
Barbie Giydirme Android Oyun İndir

Barbie Giydirme Android Oyun İndir


Barbie Büyülü Moda Oyunu

İnternet geliştikçe hayatımız internet üzerine kurulu hale geldi. Alışveriş, bilgi edinme, araştırma ve oyunlar. Düşündürücü, eğitici ve öğretici oyunlar hem yetişkinler hem de çocuklar için son derece önemli hele ki çocukların gelişimi açısından. Akıllı telefonlar ile Android oyun hem etkileyici hem de insanların sıkılmasına olanak vermeyen bir yapısı bulunmakta.

Android oyun indir ile istediğiniz oyunu ve uygulamayı telefonunuza yükleyebilirsiniz. Örneğin, Barbie Büyülü Moda- Giydirme oyunu küçük kız çocuklarımızın ilgisini çekmekte, özellikle tehlike içermediği, kavga- dövüş sahnelerinin olmadığı ve de çocukların hayal gücünün gelişmesi bakımından oynanabilecek bir oyundur.
Tablet uyumlu olan bu oyunun içeriği isminden anlaşılacağı gibi Barbie bebeği giydirmek, süslemek. Hayal gücüne bağlı olarak kıyafet ve saç tasarlama, renklere göre saç rengi oluşturma, postik takma, ayakkabı giydirme, aksesuar ile de değişik tarzlar yaratılabilmektedir.

Modaya yatkınlığı olanlar bu oyunu oynarken çok zevk alacak ve kendilerini daha da geliştirecektir. Akıllı telefonlar da oyun indirmek için apk oyun indir ile Android uyumlu olan oyunları ücretsiz indirebilirsiniz.
Android Sürümü: 5.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2023.1.0


Barbie Giydirme Android Oyun İndir

[44,41 Mb] (İndirme: 4324)
Barbie-Giydirme-Android.apk


Reyting:

Kategori: Çocuk Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 22 805
 
Tarih 22-03-2023, 00:23
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: