Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Spor » Soccer Scores - FotMob
Soccer Scores - FotMob

Soccer Scores - FotMob


GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Ocak 2015
MEVCUT SÜRÜM: Cihaza göre değişir
GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: Cihaza göre değişir


Android Futbol Skor Takip Uygulaması

Soccer Scores FotMob futbol uygulaması sizlere futbola dair pek çok şey sunan bir Android uygulama olma özelliği taşır. Başlıca özellikleri maçlara ait istatistikler ve o an da gerçekleşen oyunlardan gelen canlı skorları takip edebiliyorsunuz. Bu uygulamanın sizlere sunduğu tüm bu harika özellikler, hiçbir ücret ödeme gerektirmeden tamamen ücretsiz bir şekilde sizlere sunulmaktadır.

Futbol takipçileri için son derece ideal olan bu uygulamada gerçekleşen skorlara ait uzman yorumlarını da görebilir; en önemli futbol haberlerini en önce siz öğrenebilirsiniz.

Premier ve Avrupa ligi ile birlikte bütün ligleri kapsayan bir sistem ve çeşitli maç istatistiklerini kolayca görüntüleyebilme şansına sahipsiniz. Kullanımı oldukça kolay ve sade bir ara yüze sahip olan Android program ile takipçisi olduğunuz ligin ve takımın durumlarını, istatistiklerini ve detaylarını kolayca tek bir tık ile görebilirsiniz.

Futbol severler ve takipçileri için her an her yerde kullanılabilecek tüm liglerden ve yabancı uzman yorumcuların yorumlarını da görebileceğiniz bir APK oyunu.
Hemen Android indir ve keyfi yaşamaya başla!

Soccer Scores - FotMob Soccer Scores - FotMob


Soccer Scores - FotMob
Soccer Scores - FotMob

[11,67 Mb] (İndirme: 42)
Soccer-Scores.apk




Reyting:

Kategori: Spor
Gösterim: 2 382
 
Tarih 7-02-2015, 13:11
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: