Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Macera Oyunları » Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı
Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı

Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı


Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı

İkonik Walking Dead karakterlerinin alternatif bir hikayedeki yeni versiyonlarının yer aldığı birkaç hafta süren Shiva Gücü etkinliğine katıl. Yol haritası hikayesini bitir, ücretsiz bir 3 yıldızlı Shiva Gücü Ezekiel karakteri kazan. Değerli hediyeler almak için özel yol haritalarında oyna ve koleksiyonları tamamla.

The Walking Dead: Ölüm Kalım Savaşı, Yürüyen Ölüler'in çizgi romanının yaratıcısı Robert Kingman'dan size hediye en iyi Yürüyen Ölüler Strateji oyunudur.

Kendi Yaşayanlar takımını kur, savaş stratejileri geliştir ve onları tehlikelerle dolu çetin bir hikayede savaşa götür. Düşmanın zayıf noktalarına stratejik saldırılarla ve güzergahına karar vermek için derin RPG ilerleyişiyle, aylaklara ve insanlara karşı ölüm kalım savaşına gir. Aylakları kontrol altında tutmak için bir kent kur, ama dikkatli ol - dışarıda bekleyen tehlikeler gerçek ve ölüm kalım kararlarını vermek sana düşüyor.

Ödüllü Yürüyen Ölüler yazarı Jay Bonansinga’nın tamamen yeni bir öyküsünden uyarlanan bu oyunun karanlık estetiği, hayatta kalma stratejisini belirlerken alman gerekecek ödün vermez kararları yansıtır.

Michonne, Rick ve The Walking Dead TV şovundan diğer yaşayanlarla birlik ol ve Validen Negan'a en karanlık düşmanlara karşı yürütülen epik savaşa katıl.

Umutsuz Yaşayanlar şehrin temellerini içeriden yıkarken, aylaklar da şehrin duvarlarını dışarıdan zorluyor. Savaş kapıyı çalınca ne yapacaksın?
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 21.1.1.80316




Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı

[0 b] (İndirme: 281)
The-Walking-Dead.apk


Reyting:

Kategori: Macera Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 4 603
 
Tarih 12-10-2019, 18:41
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: