Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » Android Keskin Nişancı Sniper 3D Assassin
Android Keskin Nişancı Sniper 3D Assassin

Android Keskin Nişancı Sniper 3D Assassin


Sniper 3D Assassin Android Oyunu İle Heyecan DORUKTA!

Mobil cihazlar internet, resim çekme, video izleme gibi işlevsel özelliklerinin dışında, oyun dünyası açısından da güzel bir platform sunmaktadır. Gerek iPhone gerekse Samsung mobil cihazlarında grafik ve oynanabilirlik açısından eskisine oranla çok daha nitelikli oyunlar söz konusudur. Böylece aksiyon, spor, strateji, platform, simülasyon gibi birçok oyun kategorisindeki güzel oyunlar telefon kullanıcılarıyla buluşmaktadır.

Android işletim sisteminin yaygınlaşmasıyla da Android oyun tabanlı oyunlar güncel sürümleriyle telefonlara yüklenebilmektedir. İnternet sitelerinde Android oyun indir bölümlerinden yükleyebilirsiniz. Android akıllı telefonların temelinde ise Linux temelli bir işletim sistemi bulunmaktadır. Açık kaynak kodlu bu sistem oyun platformlarının da gözdesi bir imkan sağlar.

APK ise Android işletim sistemindeki dosya uzantısı olup, açık kaynak kodlu programların çalışmasıyla ilgilidir. APK programların içinde oyunlar çok rağbet görmektedir. APK oyun indir bölümünden bu apk dosya uzantısı telefonunuza kaydedilir. Bu dosyadan oyunu telefonunuza kurabilirsiniz.
Bu cihazlarda yaygın şekilde oynanan oyunlardan biri Sniper 3D Assassin’dir. Oyunun konsepti keskin nişancılık üzerinedir. FPS de denilen Birinci Şahıs Nişancı oyun kategorisinde değerlendirilebilir. Sniper 3D Assassin oyununun diğer FPS türlerinden farkı ise oldukça realist olmasıdır. Yani bir kişinin vurulduğu an gerçekçi efektlerle görüntülenmektedir. Adeta canlı bir platformdaymışsınız gibi bir hava yansıtılıyor.

Oyunda keskin nişancı konumundasınız. Play tuşu ile oyuna başlıyorsunuz. Kısa bir tanıtım yazısı sonrası Start Mission yazan yere tıklanarak oyun başlatılıyor. Silah sağ, sol, yukarı ve aşağı yönde hedeflere yöneltilerek hazır hale getirilebiliyor. Düşmanı hedefe alıp nişan alıyorsunuz. Sol alt tarafta Zoom yazan yerden ise hedef büyültülür ve nişan alınır. Görevinizin ne olduğunu ise daha oyun başladığınızda bilgi olarak verilmektedir. Missions yazan yerden de görevler ayrıntılı olarak öğrenilebilir.

Hedefe nişan aldığınızda şayet Zoom yetersiz ise, yeniden zoomlayarak hedefi daha da büyütebilirsiniz. Böylece hedef daha kolay görülecektir. Ödül parasını aldıkça silahlarınızı daha iyileriyle değiştirebilirsiniz. Görev başarıyla tamamlandıktan sonra diğer görevleri yapmaya başlıyorsunuz. Böylece oyun biraz çeşitlenerek heyecan düzeyi artırılmış. Ancak diğer levellere geçmek için silahınızı mutlaka geliştirmelisiniz. Özetle bu oyun sayesinde FSP heyecanını telefonunuzda yaşayacaksınız.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.1.11






Android Keskin Nişancı Sniper 3D Assassin

[0 b] (İndirme: 1254)
Sniper-3D.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları
Gösterim: 4 839
 
Tarih 24-12-2019, 20:48
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: