Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Sistem Araçları » File Commander Android Dosya Yöneticisi
File Commander Android Dosya Yöneticisi

File Commander Android Dosya Yöneticisi


File Commander (Android Dosya yöneticisi)

Günümüz teknolojisinde akıllı telefon kullanım trendinin giderek arttığı bu günlerde akıllı telefonlarımız her geçen gün daha da gelişmektedir. Bu gelişmelerin ışığında yeni programlar yeni uygulamalarda geliştirilmektedir. Bu uygulamalardan bir tanesi de File Commander apk indirdir.

Bu uygulama ile beraber Android akıllı telefon, tablet ve Android işletim sisteminin kullanıldığı cihazlarda kullanabileceğiniz bir (task manager) dosya yöneticisidir. Uygulamada cihazınızın kendi hafızasındaki verilere, SD kartlara, bulut depolarındaki dosyalara ve otg bağlantısı ile bağlayacağınız depolama cihazlarına ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Bütün verilere ayrı bir program kullanmak yerine tek bir program üzerinden ulaşmanıza olanak sağlamaktadır.

Uygulamada cihazınızın deposundaki dizinlerin haricinde dosyaları okuma, açma özelliklerine de sahiptir. Bu uygulamayı kullanırken yardımcı programlardan olabildiğince uzaklaşacaksınız. File Commander ücretsiz sunulması, marketlerden basitçe ulaşılabilir olması, sade yapısı ve gelişmiş modern bir ara yüz barındırıyor olması ise segmentinde bulunan diğer uygulamaların yanında oldukça tercih edilesi olmasını sağlamaktadır.

File Commander’in içeriğinde bulunmakta olan kısa yollar ve diğer yardımcı özellikler ulaşılabilir bölgelere yerleştirilmiş ve kullanıcının en yalın şekilde uygulamanın özelliklerinden faydalanabilir kılmaktadır. Bununla beraber bulut depolama ile cihazınız arasında geçişler oldukça hızlı ve basittir. Dosya kopyalama, yazma, taşıma, silme ya da tarihçesini kontrol edebilirsiniz.

File Commander destek verdiği dosya türleri:

- Müzik ve Video dosyaları
- Resim dosyaları
- İnternet kısa yolları
- Belgeler
- Paylaşma opsiyonları da File Commander’in önemli özelliklerindendir.
- Uygulamaya Google market üzerinden indirebilir ve deneyebilirsiniz.
Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.9.14896




File Commander Android Dosya Yöneticisi

[16,32 Mb] (İndirme: 183)
File-Commander.apk


Reyting:

Kategori: Sistem Araçları
Gösterim: 3 455
 
Tarih 10-03-2017, 01:07
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: