Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Araba Yarış Oyunları » Şehir Yarışlarının 1 Numarası City Racing
Şehir Yarışlarının 1 Numarası City Racing

Şehir Yarışlarının 1 Numarası City Racing


Şehir Yarışlarının 1 Numarası City Racing

Araba yarışı oyunlarına baktığımızda "apk oyun indir" olarak gerçekten oynanmaya değer bir oyun olan Şehir Yarışı 3D - City Racing gerçekten uygulama yazılımı ile oyunun sürükleyişi ile gerçekten paha biçilmez bir oyundur. Sizlere bu oyunu nasıl kuracağınızdan biraz bahsedecek olursak oyun 3d bir oyundur. Bu oyunla yeni seviyeyle yepyeni bir sürüş imkanı sağlayabilirsiniz. Sanki yoldan giderken gerçek bir araba kullanıyormuşsun gibi olan yarış gerçekten oynanmaya değer bir oyundur.

Arabanın turbo motorunu istediğin şekilde yükseltebilir aracı istediğin hangi renge istiyorsan o renge dönüştürebilirsin. Bu oyunda çeşitli kariyerler yaparak kendini geliştirebilirsin. Zaman denemeleri ve turnuvalarla gerçekten harika bir oyun oynayabilirsin. Tokyo, Paris, Chicago, Londra, Macao, Kahire, Hawaii gibi dünyanın en gelişmiş ve en kalabalık ülkelerinde yarış yapma imkanı bulabileceksin ve sanki yarış yaptığın yerlerde sanki gerçek bir araba kullanıyormuşçasına bir araba kullanma keyfi süreceksin. Dünyanın en prestijli otomobil firmalarından otomobil alıp oyunun seviyelerinde gittikçe kendini geliştirebileceksiniz.

Gerçekten oynadığım oyunlar arasında en güzeli olan Şehir Yarışı 3D - City Racing "Android oyun indir" çok güzel bir oyundur. Bu oyunu herkesin oynamasını tavsiye ediyorum. Şehir Yarışı 3D - City Racing oyunu bazı cihazlar için uygulama içi teklif sunuyor. Bu cihazlar Vodafone Samsung GT-I8190, SK Telecom Samsung SAMSUNG-SM-N900A cihazlarıdır. Gerçekten oynanmaya değer bu oyunda eğlenceli vakit geçirip, zamanın nasıl geçtiğini anlamayarak eğlenceli bir vakit geçireceğiniz düşüncesindeyiz. Oyundaki seviyeleri geçerken zorlanarak geçeceğiniz bölümlerde hepinize başarılar diliyoruz.
Android Sürümü: 2.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.3.133




Şehir Yarışlarının 1 Numarası City Racing

[0 b] (İndirme: 276)
Sehir-Yarisi-3D-City-Racing.apk


Reyting:

Kategori: Araba Yarış Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 3 292
 
Tarih 8-09-2017, 23:42
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: