Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Finans » En İyi Android Bankacılık Uygulamaları
En İyi Android Bankacılık Uygulamaları

En İyi Android Bankacılık Uygulamaları


Bundan 8-10 sene önce el kadar bir alet ile para çekmek ve yatırmak dışında herşeyi yapacaksın deseler, kimler ne laflar söylerdi veya dalga geçerdi. Şimdi bankacılık işlemlerinizi yapmak için rahatınızı bozmadan, nerede olursanız olun, yaz veya kış demeden, bankalarda sıra kuyruklarında beklemeden rahatlık ile yapabileceğiniz "Android Bankacılık Uygulamaları" birbiri ile yarışır oldular.

Daha önce bilgisayarlarımızda yaptığımız işlemleri, borsa, havale, eft, yatırım fonları alım-satım, döviz alış-satış, kredi kartı borcu ödeme, araba vergisi ödeme gibi aklınıza gelebilecek bir çok işlemi artık cep telefonlarından yapabilemeniz mümkün hale geldi. Tabi bu da bankalar arası rekabeti arttırdı. Biz kullanıcılar için her zaman iyi olanı yapmak için yarışmaları Android kullanıcılarına yaramış görünüyor.

Şu an ülkemizde nerede ise her evde birer akıllı telefon hatta bazı evlerde her aile ferdinde bulunmaktadır. Biz de cepapkindir.com olarak sizler için, bankaların yarışa girdiği bu Android dünyasında sizlere en çok tutulan "Bankacılık Uygulamalarının Apk'larını" tek çatı altında sunalım dedik. Aşağıda sizlere sunacağımız bankacılık Android uygulamaları Google Play'de en çok tutulan ve kullanıcı yorumlarından öne çıkanlardır.

Akbank Direkt Android


Benim de kullandığım ve son güncelleme ile gerçekten harika bir bankacılık uygulaması yapan Akbank Direkt Mobil uygulaması, bankacılık işlemlerinizi istediğiniz yerden, istediğiniz zaman gerçekleştirebilmeniz için özel tasarımı ve sunduğu farklı kullanıcı deneyimiyle, müşterilerine cep telefonlarından bankacılık işlemlerini kolaylıkla yapma imkanı sunmaktadır.

Akbank Direkt Android Bankacılık Uygulamasını İndir

Yapı Kredi Mobil Bankacılık Apk indir


Yapı Kredi Mobil Bankacılık uygulaması ile hayatınızı kolaylaştırın! Bu uygulama ile Android kullanıcıları; Yapı Kredi Mobil Bankacılık uygulamasının zengin hizmet içeriğinden diledikleri yer ve zamanda faydalanabiliyorlar.

Yapı Kredi Mobil Bankacılık Uygulamasını İndir

Finansbank Cep Şubesi Apk


Finansbank tarafından Android işletim sistemine özel geliştirilen Finansbank Cep Şubesi, bankacılık işlemlerinizi cebinize getiriyor. Finansbank bu uygulama ile sadece bir çok bankacılık işlemini yapabilme imkanı sunmakla kalmıyor, müşterisi olmayan kullanıcılarına da farklı işlemler yapabilme fırsatı sunuyor.

Finansbank Cep Şubesi Android İndir

Garanti Cep Şubesi Apk İndir


Cep Şubesi ile finansal işlemlerinizin yönetimi cebinizde! Bireysel ve kurumsal müşterilerin istedikleri zaman, istedikleri yerden kolaylıkla tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilmesini sağlayan Cep Şubesi uygulaması sayesinde para transferlerinizi ve ödemelerinizi yapabilir, geçmişten bugüne varlıklarınızın gelişimini görebilir, gelir ve giderlerinizi takip edebilir, gelecek dönem harcamalarınızı takvim üzerinden inceleyebilir, ve daha bir çok bankacılık işlemini anında gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Cep Şubesi Apk İndir

İşCep Apk İndir


Bir diğer Apk bankacılık uygulaması olan İşCep, İş Bankasının müşterileri için hazırladığı Android uygulamadır. İlklerden olan İşCep'in kullanımı ve arayüzü oldukça güzel ve rahat. Benim de kullandığım uygulamalardan biridir tavsiye ederim.

İşCep Mobil Bankacılık Uygulaması Apk

CEPTETEB Android Apk


Siz de Türk Ekonomi Bankası (TEB) müşterisiyseniz, sizlerde yenilenen bu güzel Android uygulaması ile, piyasa bilgilerine göz atmak, şubeleri ve ATM'leri öğrenmek, para transfer etmek, kredi kartı işlemleri gerçekleştirmek gibi bir çok özelliğe sahip bu uygulama ile bankacılığı cebinize getirebilirsiniz. Resmi uygulama olduğu için güvenlik konusunda sıkıntı yaşamanıza da gerek yok. Şifre ve pin sistemleri ile çalıştığı için de bilgilerinizi güvenle korursunuz.

CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması İndir

Şu an için sizlere yukarıda da yazdığımız gibi en iyileri paylaşmak adına başka eklemiyoruz. Diğerlerini de ilerleyen zamanlarda yine bu konunun devamına ekleyeceğiz.




Reyting:

Kategori: Finans
Gösterim: 2 847
 
Tarih 2-09-2014, 00:28
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: