Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Seyahat ve Ulaşım » İBB CepTrafik
İBB CepTrafik

İBB CepTrafik android


Cep Telefonuna İBB Cep Trafik İndir

Türkiye'nin en büyük ve en güzel şehri olan İstanbul'daki canlı trafik yoğunluğunun durumunu gösteren bir Android programdır. Android İBB CepTrafik programı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz bir hizmetidir. İstediğiniz her an ve her vakit anlık trafik durum bilgisine canlı olarak ulaşabilmenizi sağlamaktadır. İBB CepTrafik apk uygulaması, anlık olarak trafik durumu bilgisini trafik kameraları ve yoğunluk haritası ile almanızı sağlayan bir programdır. Söz konusu program ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait trafik sensörlerinden alınan hız bilgilerine, trafik kamera görüntülerine ve de Trafik Kontrol Merkezi tarafından yayınlanan trafiğe ilişkin duyurulara ulaşabilirsiniz.

İBB CepTrafik Android uygulamasını indirdiğiniz zaman, kullanıcıların internet trafiğini en aza indirmek gayesi ile canlı trafik kamera görüntüleri, dakikada bir değişen ve peş peşe oynatılan üç resim halinde sizlere verilmektedir.

Anlık Trafik sensörlerini ve kameraların yerlerinin hepsini görebilmek için haritayı büyütmeniz gerekmektedir.

Tabi bu güzel uygulamayı kullanabilmek için internet bağlantısına sahip olmanız gerekmektedir.

NOT: Cep Telefonunda Java Desteği Yüklü Olduğu Halde İBB CepTrafik Android Uygulaması Çalışmayanlar için ufak bir uyarı. Bazı cep telefonlarında Java Virtual Machine (Java Sanal Makine) yüklü olmasına rağmen, gelişmiş java uygulamalarının çalışabilmesi için gerekli olan bellek miktarı ayrılmamıştır. Java uygulamasının çalışabilmesi için gerekli olan bellek, telefonun belleği ya da hafıza kartı ile ilgili olmayıp, üretici firmanın belirlediği çalışma zamanı hafıza kullanımı ile ilgilidir. Telefonunuzun gelişmiş java uygulamalarını çalıştırabilmesi için minimum 500kb 'heap size'a sahip olması gerekmektedir.
Android Sürümü: 6.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 5.2.5

İBB CepTrafik


İBB CepTrafik

[0 b] (İndirme: 470)
ibb-cep-trafik.apk


Reyting:

Kategori: Seyahat ve Ulaşım
Gösterim: 6 148
 
Tarih 5-01-2023, 21:15
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: