Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Kelime Oyunları » Kelime Bulmaca Apk İndir
Kelime Bulmaca Apk İndir

Kelime Bulmaca Apk İndir


Telefona Kelime Bulmaca Oyunu İndir

Haydi kelime bulmaca tutkunları buraya!!! Kelimeleri en hızlı siz bulun, yüksek puanlar kazanın ve arkadaşlarınızla ve diğer Kelime Bulmaca oynayanlarla yarışın...

Kelime Bulmaca 10x10'luk bir tahtada sağa, sola, yukarı, aşağı, çapraz ve ters çapraz olarak yerleştirilmiş 12 kelimeyi en hızlı şekilde bulma oyunudur.
Kelime buldukça kelimenin uzunluğuna ve geçen süreye göre puan hesaplanır. Kelime uzunluğu alınan puanı artırır. Aynı zamanda kelimeler ne kadar kısa sürede bulunursa alınan puan da o kadar fazla olur.

Bütün kelimeleri bulduğunuzda aldığınız puan sunucuya gönderilir. Bu puanlar Google Play'in sağladığı yüksek skorlar servisi kullanılarak sıralanır. Sıralamalar günlük, haftalık ve tüm zamanlar olmak üzere ayrı ayrı tutulur.

Oyunu hem online (çevrim içi) hem de offline (çevrim dışı) olarak oynayabilirsiniz. Online oynayabilmeniz için Google+ hesabınızla oturum açmanız gerekir. Oturum açmadan offline olarak da oynayabilirsiniz. Ancak offline oyun sırasında kazandığınız puanlar sıralamaya katılmaz. Bir başka deyişle offline modda skorunuz sunucuya gönderilemediği için yüksek skor olarak değerlendirilemez. Uygulamada yüksek skorları kaydetmek için resimde gördüğünüz gibi mailinizi girmeniz gerekmektedir. Girmediğiniz takdirde yaptığınız yüksek skorları kaydetmemektedir.
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.3

Kelime Bulmaca Apk İndir


Kelime Bulmaca Apk İndir

[2,69 Mb] (İndirme: 368)
Kelime-Bulmaca.apk


Reyting:

Kategori: Kelime Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 8 298
 
Tarih 23-10-2020, 20:54
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: