Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Atari Oyunları » Subway Surfers Bütün Sürümleri
Subway Surfers Bütün Sürümleri

Subway Surfers Bütün Sürümleri


Subway Surfers Kaçış Oyunu Bütün Sürümleri

Bu makalemizde bugüne kadar yayınlanmış tüm Subway Surfers Android kaçış oyunlarını tek konu altında toplayarak sizlere kolaylık olmasını düşündük. Aşağıdaki sıralama oyunun yayın tarihine göre ayarlanmış olup, oynamak istediğiniz oyunu bir öncekini kaldırarak kurabilirsiniz. Kaldırmadan kuramazmıyım derseniz. Kurabilirsiniz tabi ama son sürüm hangisi ise o kalır. Subway surfers serisinin tamamını arşivinizde bulundurmak isterseniz aşağıdan hepsini indirebilirsiniz.

Akıllı Telefonların vazgeçilmez kaçış oyunu olan ve Android aleminin en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers kendi oyun stili olarak ülkelerin şehirlerini gezerek oynayanlara değişik süprizler yapmaktadır. Şu ana kadar pek çok ülkenin değişik şehirleri için hazırladığı oyunları piyasaya sürerek bu konudaki istikrarını oyunu sevenlere göstermiştir. Oyunun yapımcısı Kiloo her versiyonunda olduğu gibi bu versiyonunda çok iddialı görünüyor.

Mobil kullanıcılar da bağımlılık yapacak derecede sürükleyici olan bu muhteşem kovalamaca oyunu, Android dünyasında kendini artık kabul ettirmiş durumdadır.
Cep telefonlarının olmaz ise olmazların olan bu güzel oyun seyahat ederken, birini beklerken veya boş vakitlerinizde size zamanın nasıl geçtiğini unutturacak kadar güzel bir oyundur.

Afacan bir çocuk, tren istasyonunda yaptığı haylazlıklar la istasyon bekçisini kızdırıyor ve bekçinin peşine düşmesi oyun başlıyor. Oyundaki gayeniz Jake'in, sinirli istasyon bekçisi ve köpeğinden kaçmasına yardımcı olmaktır. Daha önceki şehirlerde olduğu gibi vagonların arasından ve üzerinden geçerken önünüze çıkan altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Toplayabildiğiniz bu altınlarla ekstra güçler ve yeni karakterler satın alıp oyunu daha da eğlenceli bir hale getirebiliyorsunuz.

Subway Surfers Oyun Özellikleri:

- Çok renkli ve canlı yüksek çözünürlükte (HD) grafikler.
- Kız ve Erkekler için karakter değişikliği yapabilme özellikleri.
- Sosyal medya da paylaşım desteği.
- Değişik türde Kaykay özellikleri

NOT: Aşağıdaki Sürümlerin hepsi sitemizde ayrı ayrı bulunmaktadır. Lakin dağınıklıktan dolayı tek çatı altında toplamanın sizler için daha iyi olacağını düşündüm. Sıralamada çıktığı tarih sıralamasına göre yapılmıştır. Yeni Şehirler çıktığı zaman yine bu konuya ve ayrı konu olarak açılacaktır.

Aşağıda Toplam 14 Adet Subway Surfers Oyunu Bulunmaktadır.

Subway Surfers (Mexico City) Android Sürümü İndir


Subway Surfers New York Apk İndir


Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. En Son çıkan Subway Surfers Mexico City Android oyunu bu seferde Meksika'nın başkenti ve en büyük şehirlerinden biri olan Mexico City'de. TIKLAYINIZ.

Subway Surfers (New York) Android Sürümü İndir


Subway Surfers New York Apk İndir


Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers New York Android oyunu bu seferde Amerika'nın en büyük şehirlerinden biri olan New York'ta. TIKLAYINIZ.

Subway Surfers Seoul (Seul) Android Sürümü İndir


Subway Surfers Bütün Sürümleri


Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Seoul Android oyunu bu seferde Güney Kore'nin başkenti Seul'de. TIKLAYINIZ.


Subway Surfers Mumbai Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Mumbai Android oyunu bu seferde Hindistan'da.




Subway Surfers London Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers London Android oyunu bu seferde İngiltere'nin Londra şehrinde.


[0 b] (İndirme: 1006)
Subway-Surfers-London.apk


Subway Surfers New Orleans Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers New Orleans Android oyunu bu seferde Amerika'nın New Orleans şehrinde.


[0 b] (İndirme: 803)
Subway-Surfers-New-Orleans.apk


Subway Surfers Moscow Android Sürümü İndir



Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Moscow Android oyunu bu seferde Rusya'nın başkenti Moskova şehrinde.

Subway Surfers Bütün Sürümleri

[0 b] (İndirme: 563)
Subway-Surfers-Moscow.apk


Subway Surfers Beijing Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Beijing Android oyunu bu seferde Çin'in başkenti Pekin şehrinde.


[0 b] (İndirme: 416)
Subway-Surfers-Beijing.apk


Subway Surfers Paris Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Paris Android oyunu bu seferde Fransa'nın başkenti Paris şehrinde.




Subway Surfers Miami Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Miami Android oyunu bu seferde Miami şehrinde.


[0 b] (İndirme: 591)
Subway-Surfers-Miami.apk


Subway Surfers Tokyo Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Tokyo Android oyunu bu seferde Japonya'nın başkenti Tokyo şehrinde.




Subway Surfers Sydney Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Sydney Android oyunu bu seferde Sydney şehrinde.




Subway Surfers Rome Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Rome Android oyunu bu seferde Rome şehrinde.




Subway Surfers Rio Android Sürümü İndir




Android dünyasının en popüler kovalamaca oyunu olan Subway Surfers ülkelerdeki şehirleri gezmeye devam ediyor. Subway Surfers Rio Android oyunu bu seferde Rio şehrinde.




Reyting:

Kategori: Atari Oyunları / Koşma ve Kaçış
Gösterim: 39 961
 
Tarih 2-01-2014, 19:16
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: