Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Navigasyon » GPS Navigasyon ve Harita Sygic (Android Navigasyon Programı)
GPS Navigasyon ve Harita Sygic (Android Navigasyon Programı)

GPS Navigasyon ve Harita Sygic (Android Navigasyon Programı)


Android Navigasyon Programı - GPS Navigasyon ve Harita Sygic

Android cihazlar için yapılmış Türkiye ile uyumlu en popüler ve tercih edilen çok kullanışlı bir navigasyon apk indir uygulaması Sygic. Android akıllı cihazların kullanımının artması ile program yapımcıları androidler için bir çok program üreterek navigasyon(GPS) cihazlarınına olan ihtiyacı azaltmış oldu. Üretilen bu uygulamalar içindeki Türkiye ile uyumlu olarak çalışan en iyi android navigasyon (GPS) uygulaması Sygic: GPS Navigation programıdır. Şehirlerin 3 boyutlu görüntüleri eşliğinde, artık aradığınız adresleri kolayca bulabileceksiniz.

Not: Türkiye için hazırlanmış harita ve ses dosyasını indirmek için : Öncelikle Wifi (kablosuz) bağlantısı kullanmanızı tavsiye ederiz. İndireceğiniz dosya boyutu Sygic uygulaması için 45 Mb Türkiye haritası ve ses dosyası için 150 Mb. civarıdır. Toplam'da yaklaşık 200 Mb olduğu için telefon operatörünüzün kotasından yemesin. Ayrıca şunu da belirtmek isterim. İlk kurulumda uygulama İngilizce olup Türkiye haritası ve ses dosyasını yükledikten sonra kullanma dili Türkçe olmaktadır. Şimdi gelelim konu anlatımımız Sygic uygulamasını yükledikten sonra ki adımlara, karşınıza gelen menüdeki ayarlar kısmından Europe tıkladığınızda alfabetik sıralamaya göre Turkey yazan yeri bulun. Zaten Türk Bayrağı'da olduğundan kolay bulacaksınız. Sağ tarafta yazan Available yazan yeri tıkladığınızda Download yazısını göreceksiniz. Daha sonrasında ise sağ alt köşesinde bulunan Proceed tıkladığınızda hem ses dosyasını hemde Türkiye haritasını yüklemeye başlayacaktır. Dosyalar yüklendiği zaman otomatik olarak dil Türkçe'ye dönecektir.

-- Yukarıda anlattığım şekilde yüklediğiniz de orjinal olarak Türkçe (Zeliha) isimli bir bayana ait olan dosya yüklenmektedir. İsterseniz bunun haricinde 3 adet daha Türkçe ses dosyası mevcuttur. Bunların isimleri ve boyutları Türkçe (Kerem) 31.4 Mb, Türkçe (Selin) 45 Mb, Türkçe (Zeynep) 31.2 Mb'tır.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 22.5.8-2172

GPS Navigasyon ve Harita Sygic (Android Navigasyon Programı)

GPS Navigasyon ve Harita Sygic (Android Navigasyon Programı)

[91,28 Mb] (İndirme: 7716)
Sygic.apk


Reyting:

Kategori: Navigasyon
Gösterim: 22 123
 
Tarih 19-01-2023, 21:23
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorumlar (2)
Kullanıcı çevrimdışı yedicuce 24 Eylül 2014 00:55
Yukledıkten sonra 7 günlük kılıtsız surenız doldu yazıyor ya da açılmıyor.
Alıntı yap  Bildir        1
Kullanıcı çevrimdışı By_EnGo 24 Eylül 2014 01:13
Bu ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Lakin ücretsiz sürümünde kısıtlı harita kullanımı veya uygulama içi satın alma gibi özellik ekleyebilmekteler.

Sygic'in Android Mağazasındaki yazısında da DAİMA ÜCRETSİZ yazıyor. Bende bu yaz 2 ay kadar kullandım. Bir sıkıntı yaşamamıştım.
--------------------
Lütfen Sorularınızı e-mail ile değil İstek ve Şikayet bölümden sorunuz!!!
Alıntı yap  Bildir        2
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: