Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Android Uygulamalar » Sweet Selfie Camera - New Candy Android Uygulama
Sweet Selfie Camera - New Candy Android Uygulama

Sweet Selfie Camera - New Candy Android Uygulama


Sweet Selfie Camera-New Candy Android Resim Uygulaması

Başarılı bir fotoğrafçılık uygulaması arıyorsanız Android üzerinden hizmet veren Sweet Selfie Camera-New Candy tam size göre olacaktır. Sweet Selfie Camera - New Candy uygulamasını kullanarak muhteşem güzellikte fotoğraflar hazırlayabilirsiniz.

Androidin size sunduğu bu uygulamada selfie sevenleri çok mutlu edecek özel bir kamera özelliği bulunuyor. 100’den fazla gerçek zamanlı filtreye sahip olan Sweet Selfie Camera-New Candy, size istediğiniz filtreyi kullanarak zevkli fotoğraf düzenleme hizmetini vermeyi amaçlıyor.

Sweet Selfie Camera - New Candy uygulamasında bulunan filtreler arasında ayna gerçek zamanlı filtre, ızgara filtre, kolaj gerçek zamanlı filtre, emoji – ızgara filtre özellikleri en çok tercih edilenler oluyor.

Selfie çubuk desteği de veren bu uygulama sayesinde çektiğiniz resimlere rötuş yapma probleminiz ortadan kalkmış olacak. Bu işlemle vakit kaybetmek yerine Sweet Selfie Camera-New Candy uygulamasıyla direk filtreli fotoğraf çekebilirsiniz.

Android tarafından kullanıcılarına sunulan Sweet Selfie Camera-New Candy, Instagram, Facebook, Line, Twitter gibi ortamlarda daha keyifle ve daha kolay resim ekleme özelliğini de sunuyor. Bu uygulama sayesinde cilt kusurlarınızı kısa sürede kapatabileceğiniz gibi, kendinize doğal bir makyaj da yapabilirsiniz.
Android Sürümü: 5.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 4.40.1424


Sweet Selfie Camera - New Candy Android Uygulama

[0 b] (İndirme: 6087)
Sweet-Selfie-Camera.apk


Reyting:

Kategori: Android Uygulamalar / Fotoğrafçılık
Gösterim: 4 710
 
Tarih 24-04-2022, 14:35
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: