Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Aksiyon Oyunları » BombSquad Android Aksiyon Oyunu
BombSquad Android Aksiyon Oyunu

BombSquad Android Aksiyon Oyunu


BombSquad Android Aksiyon Oyunu

Android'in sunduğu aksiyon oyunlarından biri olan BombSquad, birçok etapta arkadaşları havaya uçurmaya yönelik bir oyun olarak bilinmektedir. Yerel ağ kullanılarak online oynanan bu oyun, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek istediğiniz zamanlarda kurtarıcınız olacaktır. BombSquad çok oyunculu bir Android oyunu olmakla birlikte, Ücretsiz sunulması ile de dikkat çekmeye devam etmektedir.

Oyun birçok etaptan oluşuyor. 8 oyuncunun aynı anda oynayabileceği online oyunda her etapta farklı bir yerde oluyorsunuz. Değişik spor planları üzerinde gerçekleştirilen savaşlarda, tüm arkadaşlarınızı elinizdeki bombalar yardımıyla patlatarak oyunu kazanmak zorundasınız. Bomb Squad oyununda korsanlar, Ninjalar, barbarlar ve deli şefler bulunmaktadır. Patlamalara dayalı olan bu oyunda, arkadaşlarınızı yok etmek için elinizden geleni yapacaksınız. 8 kişilik online oyuna arkadaşlarınızı davet ederek, birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Android tarafından sunulan BombSquad oyunu, akıllı telefonlarınızdan ya da tabletinizden de oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Tahta Legolar üzerine kurulmuş alanlarda karşılıklı bombalar atarak arkadaşlarınızı oyun dışı bırakabilir, keyifli saatler geçirebilirsiniz. BombSquad oyununu Android üzerinden indirebilir ve bu keyifli oyunu siz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Android Sürümü: 4.4 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.4.150



BombSquad Android Aksiyon Oyunu

[0 b] (İndirme: 82)
BombSquad.apk


Reyting:

Kategori: Aksiyon Oyunları / Apk Oyun İndir
Gösterim: 2 656
 
Tarih 15-11-2019, 19:19
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: