Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Fotoğrafçılık » instaSize Android Resim Programı
instaSize Android Resim Programı

instaSize Android Resim Programı


Harika Yep Yeni Android Resim Uygulaması instaSize

Özellikle turistik gezilere gittiğimizde bolca fotoğraf çekiyoruz. Gittiğimiz bölgedeki ünlü mekanlarda sevdiklerimizle fotoğraflar ve selfieler tüm albümümüzü dolduruyor. Bazı durumlarda bu fotoğraflar üzerinde değişiklikler yapma gereksinimi duyabiliyoruz. Bazen bu renk tonundaki değişiklikler olurken bazen de boyut değiştirme, kesme, metin ekleme gibi resim düzenleme işlemleri olabiliyor. Bu resim düzenleme işlemleri içinde Android program oluşumları bulunuyor. Çok farklı özelliklerde olabilen bu programlar genellikle ücretsiz. Ücretli olanlar ise ücretinin karşılığını veren programlar. Ücretsiz programlara göre daha profesyonel bir düzenleme işlemi uygulayabiliyorsunuz.

İnstasize gibi ücretsiz programlar kusur ya da hata giderme yerine fotoğrafı güzelleştirme ve bazı özellikler ekleyebileceğiniz programlar. Herhangi bir alanda çektiğiniz fotoğrafı filtreleyebiliyorsunuz. Bu filtreyle siyah beyaz ya da farklı tonlarda bir fotoğraf elde edebilirsiniz. Fotoğraftaki bu filtreleme çalışmaları da az da olsa kusur örten şekilde etki gösterebilir. Bu Android uygulama sayesinde fotoğraflarınızın altına değişik fontlarda yazılar ekleyebilirisiniz. Eğer bir gezide çektiğiniz bir fotoğrafsa altına gezi notları düşebilirsiniz. Benzer şekilde fotoğraflara tarihte ekleyebilirsiniz. Tüm bu işlemleri bu ücretsiz uygulama sayesinde yapmak mümkün.

Fotoğraflarınızı düzenledikten sonra da çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmanız mümkün. Bu fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerine girerek sonrasında birkaç adım işlemle yüklemeniz gerekmiyor. Programın içerisinde yer alan seçeneklerle fotoğrafları, sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayabiliyorsunuz. Ayrıca birçok fotoğrafı aynı anda program kaydedip saklayabiliyor.
Android Sürümü: 4.4 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 4.0.20


instaSize Android Resim Programı

[0 b] (İndirme: 288)
instasize.apk


Reyting:

Kategori: Fotoğrafçılık
Gösterim: 3 303
 
Tarih 30-06-2018, 21:53
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: