Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Eğitici Oyunlar » Oyun Tarzında İngilizce Öğrenme Endless Reader
Oyun Tarzında İngilizce Öğrenme Endless Reader

Oyun Tarzında İngilizce Öğrenme Endless Reader


Yep Yeni Görsel İngilizce Öğrenme Uygulaması Android

Endless Reader İngilizce öğrenenler için eğlendiren ve bir o kadarda öğreten bir Android oyun ya da uygulama da denebilir. Uygulama içerisinde İngilizce dilinde en çok kullanılan kelimeler görsel ve çeşitli puzzle tarzı bulmacalar ile kullanıcılara öğretilmeye çalışılıyor. Oldukça başarılı ve sıkılmadan kelime öğrenmenizi sağlayan bir uygulama. Okula giderken, işe giderken, boş zamanınız varken her an her yerde telefonunuzdan ya da tabletinizden kolayca ve eğlenerek kelime öğrenebilirsiniz.

Başlıca özellikleri ise kelimeleri doğru okumanızı sağlamak bununla birlikte kelimeleri çeşitli hız düzeylerinde duyarak, kulak alışkanlığı ve doğru algılanmasını sağlamak. Her bir kelime ve harf için animasyon ve canavar eklenmiş, bu sayede akılda kalıcı olması sağlanmış. İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar için konuşma ve doğru sesi çıkartmak çoğu zaman büyük problem olabiliyor. İşte bu uygulama sayesinde her bir kelimenin nasıl telaffuz edilmesi gerektiği eğlenceli ses ve görseller ile öğretiliyor.

Tüm bu özelliklerinin yanında cümle ve kelime tamamlama gibi öğretici oyunları da içeren bu uygulama sayesinde, kısa sürede İngilizce dinleme, anlama ve telaffuz etme yeteneğinizin geliştiğini fark edeceksiniz.

Android oyun indir ve görsel eğitimin başarılı bir şekilde uygulandığı ve eğlenceli oyunlar ile Endless Reader uygulaması ile hemen yabancı dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Görsel animasyon ve resimler sayesinde İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri rahatça öğrenebilme şansına sahipsiniz. Bu apk oyun indir ve hemen öğrenmeye başla!

NOT: İngilizce öğrenmek isteyenler, gelişmiş uygulama olduğu için ve oyun tarzındaki bu güzel eğitim aracının boyutu biraz yüksek olduğu için Wi-Fi ile güncelleme yapmanızı öneririz. (Yaklaşık boyutu: 1.1 GB)
Android Sürümü: 2.3.3 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 2.1.0




Oyun Tarzında İngilizce Öğrenme Endless Reader

[0 b] (İndirme: 176)
Endless-Reader.apk


Reyting:

Kategori: Eğitici Oyunlar / Eğitim Uygulamaları
Gösterim: 3 412
 
Tarih 13-04-2017, 14:30
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: