Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Savaş Oyunları » Android Savaş Oyunu Frontline Commando 2
Android Savaş Oyunu Frontline Commando 2

Android Savaş Oyunu Frontline Commando 2


Android Savaş Oyunu Frontline Commando 2 İndir

Son sistem silahları ve bu silahlarla savaşmayı sevenler için harika bir Android savaş oyunudur!

Yine Glu tarafından bilgisayar kalitesinde grafik efektlerine sahip muhteşem bir Android son sitem silahlar ile süslenmiş savaş oyunu.

Sürükleyici atmosferi ve harika grafik efektleri ile efsane olmaya aday bir oyun olan Frontline Commando 2'de oyuna askerleri eğiterek başlıyorsunuz. Keskin nişancılar size yardım etmesi için iyi eğitim verin. Oyunda benzersiz oyuncular seçin ki hepsi birbirine yardım edebilsin.

Oyun da iyi olduğunuzu düşünüyorsanız PVP yapmak için çevrimiçi savaşlara katılabilme imkanınız da bulunmamaktadır. Android savaş oyunun da, keskin nişancı tüfekleri, saldırı tüfekleri, av tüfeği ve makineli tüfek dahil olmak üzere birden yükseltilebilir silah sınıfları ile ateş gücü en üst düzeye çıkarın. Ayrıca uçağı, el bombaları ve RPG gibi özel savaş destekleyicilerinden yararlanın.

ZORLU GÖREVLER
Ordu içinde alacağınız farklı misyonlarla, gerçekleştirilmeyi bekleyen birbirinden eğlenceli ve zorlu görevler sizi bekliyor.

NOT: Oyunda grafikler ve ses efektleri oldukça kaliteli olduğundan, oyunu kurduktan sonra güncelleme yapmanız gerekmektedir. Hızlı bir şekilde indirmeniz için WiFi bağlantısı kullanmanızı öneririz. (Toplam Boyut : 78 Mb'dır.)
Android Sürümü: 3.0 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 3.0.3




Android Savaş Oyunu Frontline Commando 2

[0 b] (İndirme: 381)
Frontline-Commando-2.apk


Reyting:

Kategori: Savaş Oyunları / Nişan ve Atıcılık Oyunları
Gösterim: 9 740
 
Tarih 24-05-2017, 22:58
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: