Kayıt ol    Kayıp şifre
Android APK Oyunlar, Zil Sesleri, Android APK Uygulamaları beklemeden indirebileceğiniz, APK indirme sitesi...
» » Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)
Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)

cepapkindir.com S.S.S


Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)

Sevgili site üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz;

Sizlerden gelen özel mesaj, e-posta ve sitedeki standart sorulara bir nebze olsun cevap vermek adına Sıkça Sorulan Soruları (S.S.S) tek makale altında toplamaya karar verdik. Farklı soru veya istekleriniz olursa BURADAKİ konuya yazabilirsiniz. Yine bu konu altında güncelleme yapılarak sizlere faydalı olması sağlanacaktır.

SORU 1: Sitenizde Dosya İndirme butonunu bulamıyorum? Sitenizden dosya indiremiyorum sebebi nedir?

CEVAP 1: Sitemizde dosya indirme butonu flash destekli olduğundan; cep telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza reklam engelleyici program var ise "Hemen İndir" yazısını ve butonunu göremeyebilirsiniz. (Adblock veya benzeri)

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)


Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)


SORU 2: Sitenizden cep telefonum veya tabletim ile indirdiğim dosya download.html olarak inmektedir.

CEVAP 2: BU SORUN GİDERİLMİŞTİR. (Yine bu şekilde sorun yaşayan var ise lütfen bizleri bilgilendirsin) Android yüklü mobil cihazlar ile indirmelerde bu sorunun sebebi cihazında yüklü olan orijinal tarayıcının flash desteği olmamasından kaynaklanmaktadır.
Flash destekli tarayıcılar: Google Chrome, Dolphin Browser, Firefox veya Opera Mobile gibi tarayıcılar ile indirmelerde sorun yaşanmamaktadır.

SORU 3: Ücretli android oyun veya uygulama ismi versem sitenize eklermisiniz?

CEVAP 3: Sitemizde ücretli veya telif hakkı olan hiçbir oyun, uygulama, mp3 gibi dosya paylaşımı yapılmamaktadır. Tavsiye niyeti ile belki konu anlatımı yapılabilir, lakin dosya paylaşımı kesinlikle yasaktır. Ancak geçtiğimiz zaman içerinde yaşadığımız tecrübeler gösterdi ki, Google Play Store’de ücretsiz olan oyun veya uygulamalar ücretsiz iken ücretliye veya ücretli iken ücretsize dönmüştür. Bunları da tespit ettiğimiz zaman hemen kaldırmaktayız.

SORU 4: Sitenizdeki dosyalar (apk, mp3) orijinal dosyalar mıdır?

CEVAP 4: Sitemizdeki tüm apk yani android dosyalar Google Play Mağazasında yayınlanan orijinal dosyalardır. Mp3 zil seslerimiz ise güncel değişikliklere göre dizi, reklam, film, yarışma gibi anonim olmuş ve halkımız tarafından rağbet gören ve kulağa hoş gelenleri tanıtım amaçlı olarak kendimiz hazırlıyor ve yayınlıyoruz. Bazı standart olanları da virüs taramasından geçirdikten sonra sitimize ekliyoruz.

SORU 5: Sitenizde bazı konularda çok resim bulunmaktadır. Bazı konularda ise az bunun sebebi nedir?

CEVAP 5: Benim de arasıra yaptığım kötü alışkanlığım vardır. Bu da okumamak. Yani bazen resimlerine bakarak bile konu indirdiğimiz olmaktadır. Bu sebepten üyelerimiz veya ziyaretçilerimizin sadece resimlerine bakarak indirdiği dosyalar mevcuttur. Bazen konuyu yazı ile anlatamadığımız zamanlarda resimler yardımcı olmaktadır.

SORU 6: Sitenizde ki bazı oyun ve uygulamaların güncellenme tarihleri çok eski neden?

CEVAP 6: Biz sitemizde her hafta konuların güncelliğini sıralamaya göre güncel tutmaya çalışırız. Lakin Google Play Mağazasındaki konu güncellenmedi ise bizde de eski sanılmaktadır. Yapımcısı tarafından güncellenmeyen konular maalesef sitemizde de güncellenememektedir. Sitemizde güncellemeyi gözden kaçırdığımız konumuz olursa lütfen bildirin hemen güncelleyelim.

SORU 7: Sitenizdeki bazı konuların görüntülenme sayısı ile indirilme sayısı arasında fark vardır. Bunun sebebi nedir?

CEVAP 7: Bunun sebebi maalesef başka sitelerin bizim sitemizdeki indirme dosyalarını link vermesinden veya bot kullanan web sitelerinden kaynaklanmaktadır. Bunun önlemi almak kolay lakin aldığımız önlem sizlere zaman kaybettireceğinden şu an için böyle bir önlem düşünmüyoruz.

SORU 8: Siteniz güvenilir midir?

CEVAP 8: Sitemize eklediğimiz tüm konular virüs taramasından geçirilmektedir. Ayrıca sitemizin güvenilirliği Norton, AVG ve McAfee gibi virüs tarama sitelerinden yaptığı güvenilirlik testinden de başarılı şekilde geçmiş bulunmaktadır.




Reyting:

Kategori: Hakkımızda
Gösterim: 4845
 
Tarih 7-02-2014, 21:09
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.