Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » İslami Bilgiler » Diyanet Kitaplık Apk İndir
Diyanet Kitaplık Apk İndir

Diyanet Kitaplık Android İndir


Diyanet Kitaplık Android İndir

Cep telefonu ve tabletler için Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geliştiren "Diyanet Kitaplık" uygulamasıdır.

Bu uygulama ile Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde bulunan kitapların mobil ortamda okurlarıyla ücretsiz olarak buluşabilmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Seçkin eserleri okumaya başlayabilirsiniz. Okuduğunuz e-kitap içinde arama yapabilir, notlar alabilir, istediğiniz metni kopyalayabilir, önemli sayfaları işaretleyebilir, yazı büyüklüğünü değiştirebilirsiniz. E-kitabı soysal medyada paylaşabilirsiniz. Hicri takvim bilgilerini. Sayfa arka plan rengi, ekran parlaklığını değiştirerek her ortamda kitabınızı rahatça okuyabilirsiniz.

Kitaplarımızı okuyarak zamanınızı daha faydalı geçirmenize vesile olması dileğiyle. Kategorilere göre istediğiniz kitabı indirerek okuyabilir, okuduğunuz kitapları silerek yer açabilirsiniz.

Diyanet Kütüphane Android uygulaması Diyanet İşleri başkanlığının resmi yayını olup kendi sitesinde kurulum ile ilgili anlatımı mevcuttur. Sorun yaşayanlar BURADAN bilgi alabilirler.
Android Sürümü: 4.4 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 1.6

Diyanet Kitaplık Android İndir Diyanet Kitaplık Android İndir

Diyanet Kitaplık Apk İndir

[23,75 Mb] (İndirme: 595)
Diyanet-Mobil.apk


Reyting:

Kategori: İslami Bilgiler
Gösterim: 6 270
 
Tarih 14-01-2021, 15:07
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: