Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Zeka ve Bulmaca » LINE Touch Android Apk indir
LINE Touch Android Apk indir

LINE Touch Android Apk indir


LINE Touch Android Apk indir


LINE Touch Touch Android Apk indir

■ Nasıl Oynanır
Android cihazınızda basit ama bağımlılık yapacak olan LINE Touch Touch, resim eşleştirme bulmaca oyunudur. Onları ortadan kaldırmak için iki aynı tasarım blokları ve dokunarak bulun! Ancak dikkatli olun yolunuzda engeller ya da diğer bloklar varsa sadece iki tur kadar yapabilirsiniz, bir çizgi ile onlara katılmak gerekir, bu yüzden blokları ortadan kaldıramayabilirsiniz!

■ Arkadaşlarınızla Oynayın!
Daha eğlenceli HATTI arkadaşlarıyla oynarken var! Gönderdiğiniz ve aldığınız her oyun için gerekli Kalpler ve sıralaması üzerinde birbirleriyle rekabet edebilecek!

■ LINE Touch Touch Özellikleri
1) Combo ve Ateş Zaman: Bu Ateş Zaman girmek o kadar da zor değil - tek ihtiyacınız 8 combo elde etmektir! Ateş Zaman puan için en iyi fırsat! Çok blok olabildiğince fındık ve dokunmatik Dokunmatik git!
2) Renkli Kalpler sistemi: Kalp her tür kendi rengine bağlı olarak farklı bir etkiye sahiptir. Fırsat için mükemmel bir renk seçin ve puanınızı artırmak!
3) Blok koleksiyon: daha eğlenceli ve daha fazla puan için güzel blokları toplayın! Bir kategorideki tüm blokları toplamak sonra, oyunda kullanmak mümkün olacak! Oyunu daha keyifli hale getirmek için favori tasarımları toplayın!
4) Oyun modu: zorluk 4 farklı seviyesi vardır: Kolay, Normal, Hard ve Extreme. Kolay modlarını kullanarak uygulama, daha sonra zor olanlar kendinizi meydan geçmek!
5) Özel öğeleri: Eğer oyunda kullanabileceğiniz pek çok öğe vardır! Inanılmaz puanları elde etmek için bunları akıllıca kullanın!
6) Hediye kutusu sistemi: gönder ve arkadaşlarınızla Hearts almak ve birlikte dokunmatik Dokunmatik eğlenmek!

LINE Touch Android Apk indir LINE Touch Android Apk indir

LINE Touch Android Apk indir
LINE Touch Android Apk indir

[0 b] (İndirme: 29)
line-Touch-Touch.apk


Reyting:

Kategori: Zeka ve Bulmaca
Gösterim: 4 027
 
Tarih 15-06-2013, 23:45
Etiketler: Line
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: