Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Android Genel Bilgiler » Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli
Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli

Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli


Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli Anlatım

Bilindiği üzere Google Play Store'de mevcut olan uygulamalar ve oyunların yanı sıra yeni bir kategori olan Kitaplar Bölümü yakın zaman içinde Android kullanıcılarının hizmetine Türkiye'de açıldı. Yeni açılan Kitaplar bölümünde Türk kitap severler istedikleri kitapları 9 adet (Akıl ve Beden Sağlığı, Bilgisayar ve İnternet, Bilim Kurgu ve Fantezi, Çocuklar ve Gençler, Din ve İnanç, Edebiyat ve Roman, Gizem ve Macera, İş Dünyası ve Yatırım, Karikatür ve Çizgi Roman) kitap türüne ayrılmış menülerden istediklerini bulabilecekler. Çok beğendikleri kitapları Android yüklü cep telefonlarında veya tabletlerinde Google Play Books Apk indir yardımı ile rahatlıkla okuyabileceklerdir. Yukarıda anlattıklarım sizler için kısa bir ön bilgi niteliğinde idi.

Gelelim konu başlığımıza. Benim gibi çoğu Android kullanıcıları Google Play Store'deki Kitaplar bölümünü tıkladıklarında buldukları kitapların bir çoğunun ücretli olduğunu görünce şaşırdılar. Lakin zamanla ücretsiz kitaplar da yayınlamaya başlayınca birçok kişi bu işe sevinmişti. Fakat aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi ücretsiz kitaplardan da "Kredi Kartı" istemesi herkesin midesini bulandırdı. "Ücretsiz" linkini tıklayınca karşımıza gelen kredi kartı sayfası birçok kişi tarafından kitabı yayınlayanın bir uyanıklığı zannedip hakaretler ve küfürler yağmaya başladı. Yeni çıktığı için bilinmeyen bir şey vardı. Bu yayıncı kuruluşun yaptığı bir uygulama değildir. Google tarafından yapılan zorunlu bir uygulamadır. Bunu hangi gaye ile yaptı derseniz. Sanırım lisanslı kitapların elden ele dolaşmasını önlemek ve telif hakkı olaylarının önüne geçmek için bir yöntem diye düşünüyorum.

Peki "Google Play Kitaplarını Kredi Kartı" girmeden indirebilir miyim derseniz? Şu an için kredi kartsız bir yöntem yoktur. İlerde ne olur bilmem ama sizlere çözüm yolu için bir kaç önerim olacak. Zaten kredi kartınızı girseniz de ücretsiz yazanlarda veya 0 TL yazanlarda ücret kesintisi olmamaktadır.

Öneri 1 : Eğer illa ki Google Play Kitaplarından indirip okumak istiyorsanız ve Kredi kartı vermek kafanızda soru işareti bırakacak ise bankanızdan "sanal kredi kartı" oluşturup limitini sıfır yaparak ücretsiz kitapları indirmenizdir.

Öneri 2: Bu yöntem normal yapılması gereken yöntemdir. Normal kredi kartınızı girerek kitabı indirebilir ve sizden ücret kesilmediğini görebilirsiniz.

Sonuçta Google Play Store'de bir Google kuruluşudur. Yanlış yapılan bir şeyi hemen al aşağı etmek gibi bir huyumuz vardır. Lakin yapılan güzellikleri de tebrik etmek gerekir. Şu an için Dünyadaki bütün Google Play Store'de olanları bizde artık anında görebiliyoruz. Bir eksik kalmıştı. O da Kitaplar bölümü, ülkemizde okuma sayısı az gibi görünse de tablet ve cep telefonundan kitap okuma sayısının artacağını düşünmekteyim.

Umarım yararlı bir yazı olmuştur. Herkese gönlündeki kitabı bulması dileği ile...

Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli

Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli Google Play Kitapları Kredi Kartı ile Alma Hakkında Bilgi Resimli




Reyting:

Kategori: Android Genel Bilgiler
Gösterim: 5 473
 
Tarih 11-12-2013, 00:32
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: