Kayıt ol    Kayıp şifre
APK indir » Hava Durumu » Meteoroloji Hava Durumu Orjinal Android
Meteoroloji Hava Durumu Orjinal Android

Meteoroloji Hava Durumu Orjinal Android


Meteoroloji Hava Durumu Orjinal Android

Ülkemizin başarılı hava tahmin merkezi olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü cep telefonları ve tablet pc'ler için yayınladığı android hava durumu uygulaması siz sevgili android severler için sitemizde yayınlanmıştır. İyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Meteorolojik Bilgiler Cebinizde...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cumhuriyet'in ilk yıllarından bu yana gözlem ve hava tahmini çalışmalarını sürdürmekte; kamuya, özel sektöre ve halkımıza hizmet vererek onların güvenini kazanma yolunda çalışmalarına durmaksızın devam etmektedir.

Misyon, vizyon ve kalite politikamız doğrultusunda; bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında, Uluslar arası standartlarda, sorumluluğunun bilincinde, kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet sunan bölgesinde lider bir kurum olma yolunda ilerleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günümüz teknolojisini kullanarak hızlı bir şekilde sektörelere ve kullanıcılara sağladığı hizmetleri cebinize kadar getiriyor.Gelişmiş teknoloji altyapısı ve 24 saat kesintisiz çalışan personeli ile %90'lara varan hava tahmin tutarlılığı sağlayan kurumumuz, meteorolojik ürün ve hizmetleri teknolojinin elverdiği her ortamda kullanıcılara ulaştırmaktadır.
Artık hava durumunu izledemen dışarı çıkabilirsiniz...

Günümüzde milyonlarca kişinin kullandığı akıllı telefon ve tabletler sayesinde, günlük hayat oldukça kolaylaşmıştır.Gelişen teknoloji ile birlikte, kurumlar ve şahıslar da buna uyum sağlamış ve artık teknolojik cihazların olmadığı bir dal kalmamıştır.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak; ürün ve hizmetlerimiz televizyon, radyo ve basılı-yazılı yayınların yanı sıra elektronik ortamda da anına milyonlarca kişiye ulaşır hale gelmiştir.

Akıllı cihazlar için geliştirdiğimiz, Android hava durumu uygulaması kurumumuzun temel ilkeleri baz alınarak her türlü sektöre ve vatandaşlarımıza ulaşmamızı sağlayacaktır. Uygulama sayesinde, bulunduğunuz her yerden, istediğiniz noktanın anlık hava durumu ve tahminlerine erişebilecek, planlarınızı rahatlıkla ve hızlıca yapabileceksiniz.

Özellikleri:

* 1000'den fazla merkeze ait son durum ve tahmin bilgileri
* Meteorolojik uyarılar
* Uydu ve radar görüntüleri
* Denizlerimize ait tahmin raporları
* Widget eklentisi
* İl ve ilçelere ait tahmin bilgileri ve son durum bilgileri
* Meteorolojik ihbar ve değerlendirmeler
* Uydu ve radar görüntüleri
* Havacılık amaçlı meteorolojik bülten sorgulama
* Denizlerimize ait detaylı ve haritalı tahmin raporları
* Deniz suyu sıcaklıkları
Android Sürümü: 4.2 ve üzeri
Mevcut Sürüm: 6.1.10


Meteoroloji Hava Durumu Orjinal Android


[0 b] (İndirme: 1011)
Hava-Durumu-MGM.apk


Reyting:

Kategori: Hava Durumu
Gösterim: 8 563
 
Tarih 23-05-2021, 17:15
Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.
Yorum ekle
Adınız:
E-Mail Adresiniz:
Kod: Kodu Güncelle
Kodu girin: